JCI IJmond introduceert het JCI IJmond GoedeDoelenFonds

De mogelijkheid om je goede doel dit jaar in het zonnetje te zetten!

Afgelopen jaren heeft JCI IJmond, een club van jonge ondernemers tussen de 25 en 40 jaar, die zich inzet voor de regio IJmond, geld ingezameld voor diverse  goede doelen. Elk jaar werd een specifiek regionaal doel uitgekozen waarvoor JCI IJmond zich volledig inzette door middel van evenementen als Bites & Beats en de Ronde van JCI. Dit jaar doet JCI IJmond het anders en introduceert zij het JCI IJMOND GoedeDoelenFonds!

Wat houdt dit in? Elke vereniging, organisatie, vrijwilliger, mantelzorger of instelling met een maatschappelijk belang, een concreet doel en gevestigd in de regio IJmond kan zich via www.jci-ijmond.nl/goededoelenfonds/aanmelden. Zo kan jij vragen om een bijdrage in de vorm van: 

JCI IJmond verzamelt de doelen in het JCI IJmond GoedeDoelenFonds en zal hieruit een selectie maken. Op deze manier kunnen we meerdere goede doelen en ook kleinere initiatieven steunen. Het ingezamelde geld zal net als voorgaande jaren volledig worden ten goede komen aan de geselecteerde goede doelen. 

Meld je aan!  Ben of ken jij een vrijwilliger die:

Meldt je dan voor 15 mei 2016 aan via ons contactformulier! 

Hoe verloopt de aanmeldprocedure? Je kunt je aanmelden via het formulier op de website www.jci-ijmond.nl/goededoelenfonds/aanmelden. Alle aanmelders worden geïnformeerd of hun aanvraag in behandeling wordt genomen. Mocht je nog vragen hebben, mail dan gerust naar goededoelen@jci-ijmond.nl

Leuk om te weten Tijdens de Ronde van JCI die dit jaar op 29 mei zal worden gereden (met als start en finish Bob’s Party en Events in Uitgeest) worden de eerste geselecteerde goede doelen van het Fonds bekend gemaakt. Uiteraard zal je hiervoor uitgenodigd worden! 

Actie! Verspil geen tijd, meldt je aan en gebruik de kracht van JCI IJmond om jouw goede doel extra in het zonnetje te zetten!