Nieuws

Heel Holland Blij met JCI

news item thumbnail

Op zaterdag 12 oktober presenteert JCI IJmond Heel Holland Blij met JCI. 4 Nederlandse top artiesten komen optreden voor het Goede Doel. Kaartjes kopen voor dit pracht event? Of VIP worden en genieten van een lekker diner vooraf en allerlei andere extra's? Bestel nu je tickets via www.heelhollandblijmetjci.nl

JCI Beverwijk Culinair een Succes

news item thumbnail

De eerste editie van JCI Beverwijk Culinair zit er op en kan als succesvol de boeken in. Voor deelnemers was het een mooie manier om eens nader kennis te maken met de diverse horeca gelegenheden die Beverwijk biedt. We hebben dan ook alleen maar positieve reactie mogen ontvangen. De opbrengst van het event gaat volledig naar Heliomare. Meer informatie staat op www.jcibeverwijkculinair.nl

JCI Beverwijk Culinair

news item thumbnail

Op 2 en 3 maart organiseert JCI IJmond JCI Beverwijk Culinair. Een nieuw event in de IJmond geheel in het teken van het goede doel: Heliomare

Sinterklaas voor 1 dag

news item thumbnail

Helaas wordt het Sinterklaasfeest niet in elk gezin gevierd. Er zijn nog altijd kinderen die geen cadeaus kunnen uitpakken, er mee kunnen spelen of ze mee kunnen brengen naar school de dag na het grote feest. Zij blijven met lege handen achter. JCI IJmond wil hier verandering in brengen en er samen met u voor zorgen dat ook die kinderen een onvergetelijk feest beleven! Hoe doen we dat? Door u de kans te geven om tegen een mooi tarief een cadeau aan te schaffen bij Intertoys en in te leveren bij de JCI IJmond kraam in diezelfde winkel. Intertoys stelt mooie cadeaus voor diverse leeftijden ter beschikking voor een ‘Sinterklaas’ prijs. Wilt u liever geld doneren? Doneren kan via onze donatiebox of aanwezige pinautomaat bij onze stand of op ons bankrekeningnummer ( NL68RABO0105363820 TNV EVENEMENTEN JUNIOR KAMER IJMOND) Wij zullen hier dan een mooi cadeau van kopen. Wanneer en waar? • Zaterdag 24 november tussen 12:00 uur en 16:00 uur bij Intertoys Heemskerk • Zondag 25 november tussen 12:00 uur en 16:00 uur bij Intertoys Beverwijk. Bent u de Hulp Sint of Piet die onze kraam bezoekt en ons helpt ons doel te bereiken?

JCI IJmond draagt Bites & Beats over aan horeca ondernemers DITTIS SunSea en Het Dorrup.

news item thumbnail

Na vijf succesvolle jaren draagt JCI IJmond de organisatie van Bites & Beats over aan DITTIS SunSea en Het Dorrup. JCI IJmond is een netwerkorganisatie voor ondernemende mensen tot 40 jaar die zich persoonlijk willen ontwikkelen. Voor het vijfde jaar op rij heeft JCI IJmond het festival Bites & Beats op slot Assumburg georganiseerd. Met de opbrengst van Bites & Beats zijn de afgelopen jaren vele lokale goede doelen gesteund. Om het evenement verder te kunnen laten groeien draagt JCI Ijmond Bites & Beats over aan deze ras ondernemers.

45 Jarig Lustrum: Een zeer geslaagde avond

news item thumbnail

Het Lustrumfeest gecombineerd met het grauwe erwten eten van de Beste Vrienden was dit jaar een groot succes! De foto's staan nu online!

JCI IJmond viert haar 45 jarig lustrum

news item thumbnail

JCI IJmond viert haar 45 jarig bestaan Op zaterdag 4 november is het zover en zal JCI IJmond, ooit gestart als Junior Kamer IJmond, haar 45 jarige bestaan vieren. Voor het eerst in de geschiedenis van JCI IJmond zal dit lustrumfeest gecombineerd worden met het grauwe erwten eten van de beste vrienden (en dus ook oud leden) van deze kamer. Inmiddels is de uitnodiging verzonden en zal deze een dezer dagen bij u op de mat vallen. Het thema zal zijn Winter Wonderland. Voor meer informatie gaat u naar de lustrumpagina op deze website. Ook kunt u hier direct uw tickets bestellen. Tot 4 november!

Bites & Beats 2017 Groot Succes

news item thumbnail

Met als afsluitende act de band Van Dik Hout stond op zondag 27 augustus 2017 heel Slot Assumburg op zijn kop. Het weer was geweldig, de zon scheen, de hapjes en drankjes van de ondernemers waren wederom verrukkelijk. En dat alles voor het goede doel. Deze lustrum editie was een groot succes.

Geen Ronde van JCI in 2017

news item thumbnail

De ronde van JCI zal in 2017 helaas niet plaatsvinden. JCI IJmond zal zich in dit jaar volledig richten op het lustrum ( 5 jarig bestaan) van Bites & Beats dat op zondag 27 augustus plaats zal vinden.

RKZ Opent Kinderkamer

news item thumbnail

Afgelopen maanden is de Kinderspeelkamer van het RKZ/Brandwondencentrum flink opgeknapt. Met frisse kleuren, nieuwe meubeltjes, speelgoed en een prachtig LED-plafond (met discostand!) is het echt een top speelkamer geworden. De Kinderspeelkamer is afgelopen donderdag in aanwezigheid van medewerkers en sponsoren geopend. Arda, zelf patiënt op de kinderafdeling, mocht met zijn bokshandschoenen de kamer 'open boksen'. De verbouwing is mede mogelijk gemaakt door JCI IJmond (hoofdsponsor), die in 2015 voor deze speelkamer veel geld heeft opgehaald met de organisatie van Ronde van JCI en Bites & Beats

Rabobank IJmond Hoofdsponsor Bites & Beats 2016 en 2017

news item thumbnail

JCI IJmond maakt met trots bekend dat Rabobank IJmond zowel dit jaar als in 2017 hoofdsponsor van Bites & Beats zal zijn. Wij zijn blij met deze samenwerking en kijken uit naar twee mooie evenementen.

3e Ronde van JCI op 29 mei 2016

news item thumbnail

Ben jij een echte fietsfanaat? Schrijf je dan nu in voor de Ronde van JCI op 29 mei 2016! Je fietst 40, 70 of 120 kilometer met Bob's Party Palace in Uitgeest als start en finish plek. Hier kun je gratis je auto parkeren, je fiets stallen, omkleden en profiteren van de extra's die onze sponsors je bieden. Bovendien steun je met jouw deelname het JCI-IJmond GoedeDoelenFonds! Tot 29 mei!

Nieuw: Het JCI IJmond GoedeDoelenFonds

news item thumbnail

De afgelopen jaren heeft JCI IJmond zich ingezet voor diverse goede doelen. Dit jaar doen wij dit anders en introduceren wij ons GoedeDoelenFonds. Elke vereniging, vrijwilliger, mantelzorger of instelling met een maatschappelijk belang, concreet doel en gevestigd in de IJmond kan zich via deze pagina aanmelden tot en met 15 mei! Dus verspil geen tijd en vul het formulier in!

Bites & Beats 21 augustus 2016!

news item thumbnail

Ook dit jaar organiseert JCI IJmond wederom het culinaire festival Bites en Beats! De ondernemers zijn al bekend gemaakt via Facebook en ook de line-up voor de Beats wordt steeds concreter. Voor het laatste nieuws: volg onze Facebook pagina!

Sponsorborrel Bites & Beats 2014 gezellig druk

news item thumbnail

Zondag is het zover: tijd voor de tweede editie van Bites & Beats 2014. Om alvast in de stemming te komen organiseerde de Bites & Beats commissie van JCI IJmond vandaag de ‘Vrienden van Bites & Beats Borrel’. Alle sponsors, deelnemers en partners waren hiervoor van harte uitgenodigd.