In 2016 is het JCI IJmond GoedeDoelenFonds opgericht. In dat jaar is er aan maar liefst 9 goede doelen een bijdrage geleverd uit de opbrengst van de Ronde van JCI en Bites&Beats. 

Hieronder vind u een overzicht van wat er in de afgelopen jaren is gerealiseerd:

2016 (in willekeurige volgorde)

DSS Handbal Heemskerk
DSS Handbal heeft met een bijdrage uit het JCI IJmond GoedeDoelenFonds de materialen kunnen aanschaffen voor hun Streethandbal Toernooi. Hiermee motiveren zij de jeugd en met name de jongens om te komen handballen bij DSS. 

Sportcentrum Frank Philipoom Beverwijk
De entree van het sportcentrum was aan vernieuwing toe, hier hebben wij een bijdrage aan kunnen leveren

Klaverland Castricum
Het Klaverland is een woonlocatie voor mensen met een lichamelijke beperking en meervoudige. Na de verbouwing was de tuin ook toe aan vernieuwing. Het GoedeDoelenFonds heeft hier een donatie voor kunnen doen. 

Stichting Archief Wijk aan Zee
De stichting heeft als doel het verzamelen en archiveren van bodemvondsten van het vissersdorp Wijk aan Zee. Voor de tentoonstelling wilden zij graag foldermateriaal laten drukken. Dit is mede mogelijk gemaakt door het GoedeDoelenFonds

Stichting paardrijden voor gehandicapten "In het Zadel" Heemskerk
Het GoedeDoelenFonds heeft een bijdrage gedaan voor een nieuw speciaal zadel, zodat meer mensen met een handicap via deze stichting kunnen paardrijden.

Stichting Matthias Beverwijk
Stichting Matthias is een woongroep voor jongeren met autisme, waar voor de gemeenschappelijke ruimte een grotere eettafel nodig was. Hiervoor hebben wij een bijdrage geleverd, zodat alle bewoners weer tegelijk aan tafel kunnen eten. 

Reddingsbrigade Wijk aan Zee
Voor de vrijwilligers van de Reddingsbrigade Wijk aan Zee was nieuwe kleding noodzakelijk voor de herkenbaarheid op het strand. Het GoedeDoelenFonds heeft een bijdrage kunnen leveren voor deze nieuwe truien. 

Stichting Voedselbank Velsen
De voedselbank in Velsen heeft een bijdrage ontvangen voor de aanschaf van 2 wagens met klapbeugels om kratten met voedsel te kunnen vervoeren. 

Speel-o-theek Heliomare
De opbrengst van de eendjes race is in 2016 naar de speel-o-theek van Heliomare gegaan. De speel-o-theek leent speciaal aangepast (duur) speelgoed uit aan kinderen met uit een lopende handicaps en beperkingen. Het speelgoed is aan slijtage onderhevig en er moet altijd wel iets vervangen worden. Hier wordt onze bijdrage dan ook voor gebruikt.