JCI IJmond GoedeDoelenFonds

Na het succes van vorig jaar heeft JCI IJmond besloten het GoedeDoelenFonds voort te zetten. In 2016 en 2017 hebben wij met de opbrengst van de Ronde van JCI en Bites & Beats samen een groot aantal regionale goede doelen kunnen ondersteunen. Ook in 2018 stellen wij het GoedeDoelenFonds weer open. 

Wij vragen wederom lokale goede doelen of initiatieven met een maatschappelijk belang om hun wensen bij ons kenbaar te maken. Dit kan via het aanmeldformulier op deze pagina. 

De voorwaarden om een aanvraag te kunnen doen zijn simpel. Het moet een lokaal actief goed doel of initiatief zijn binnen regio IJmond met een maatschappelijk belang.


Wij zoeken goede doelen met een concrete vraag. Naast het doneren van geld, kan bijvoorbeeld ook hulp gevraagd worden om iets te maken of een activiteit te organiseren waar anders de middelen en de vrijwilligers niet voor zijn. 

Dus ben jij of ken jij een vrijwilliger bij zo'n goed doel, laat deze dan contact opnemen via het aanmeldformulier

De inschrijfprocedure loopt tot er 75 aanmeldingen zijn. Alle aanmelders worden geinformeerd of hun aanvraag in behandeling wordt genomen en of deze wordt toegekend. 

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen, dit kan via goededoelen@jci-ijmond.nl

Wij horen graag van jullie!